SON YAZILAR

DİZİ KONUSU

DİZİ OYUNCULARI

DİZİ HABERLERİ

6 Aralık 2019 Cuma

The Prince Of Tennis Of Tennis Match Juniors İlk Bölüm

The Prince Of Tennis Of Tennis Match Juniors İlk Bölüm


İçerik olarak yoğun olan dizilerden biraz uzaklaşmak isteyenler için güzel bir tercihtir gençlik dizileri. The Prince Of Tennis Match Tennis Juniors tam da bu kıvamda bir dizi. İlk bölümünden de anlaşılacağı üzere Japon manga uyarlaması. Japon esinlenmelerinde az da olsa anime havası hissedilir. Dizide de zaten hissedeceksiniz bu havayı. Ancak diziyi diğer dizilerden farklı kılan noktalar da var. Örneğin, tenis sporu o kadar sevdiriliyor ki bu diziyi izleyenlerden bazıları tenise başlamış. Toplumsal bağlamda iyiye, güzele hizmet etmesini beklediğimiz dizilerden biri halini alıyor böylelikle.

The Prince Of Tennis Match Tennis Juniors ilk bölüm gayet olumlu dönüşlere sahip bir dizi olarak kayıtlara geçiyor. Dizi genel olarak bir zeka sarmalından oluşuyor. Zekanın, hızlı hareketin ve popülerizmin kilit kelimeler olduğu ilk bölümden anlaşılıyor. Kanımızı kaynatacak, aksiyonu yükseletecek olan bu dizi ukala karakterler ile arada sinirlendiredebilir.

Karakterlerin tümü kendini hemen ortaya çıkarmıyor. Bazısı kişisel özelliklerini tam olarak ortaya dökemezken bazısının varlığına bile sonradan tanıklık edeceğiz. The Prince Of Tennis Match Tennis Junior ilk bölüm çeşitli şekilde ters köşelerin olduğu bir bölüm. Bunu karakterler üzerinden tahlil etmek mümkün zaten.

Oyuncuların ve olayların yanı sıra dizinin çekimi de diziyi ilgi çekici yapıyor. Merak ve heyecan unsurlarının devamlı kamçılandığı dizi gençlerin değil herkesin ilgisini çekeceğe benziyor. The Prince Of Tennis Match Tennis Juniors ilk bölüm olumsuz eleştirisi olumlu eleştirisinde az olan dizilerden bu yönden.

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Yabancı Dizi Merkezim
Distributed By Free Premium Themes. Powered byBlogger