SON YAZILAR

DİZİ KONUSU

DİZİ OYUNCULARI

DİZİ HABERLERİ

3 Kasım 2019 Pazar

Outlander Oyuncu Kadrosu




OUTLANDER OYUNCU KADROSU

Caitriona Balfe/ Claire Beauchamp Randall Fraser ( rolünde ): Claire, oldukça becerikli ve özgür ruhlu bir hemşiredir. Her yönüyle yaşadığı zamanın çok ilerisinde bir kadındır. Savaşta 6 yıl boyunca hemşirelik yapmıştır. Claire, zaman yolculuğu yaparak, bulunduğu zamandan 200 yıl öncesine gitmiştir. Yaptığı bu yolculuk onu aşk ve bir dolu macera ile tanıştıracaktır. Claire zeki, inatçı ve dediğini yaptırabilen bir kişiliğe sahiptir. Zekasını, mantığını, geniş tıbbi bilgisini ve gelecek hakkında sahip olduğu bilgileri, 18. Yüzyıla gittiğinde hayatta kalabilmek için kullanacaktır. Claire Beauchamp Randall Fraser karakterine, İrlandalı oyuncu Caitriona Balfe hayat vermektedir. Canlandırdığı bu rol ona 2015 ve 2016 yıllarında En İyi TV Kadın Oyuncusu ödülünü kazandırmıştır.

Sam Heughan/ James ‘’Jamie’’ Alexander Malcolm MacKenzie Fraser ( rolünde ): Oldukça karmaşık bir geçmişe sahip olan Jamie, esprili bir İskoçyalı gençtir. Zeki, prensip sahibi, 18. Yüzyıl standartlarına bakıldığı zaman fazlasıyla eğitimli ve ayakları sağlam bir şekilde yere basan bir karakterdir. Ailesine çok bağlıdır, Claire’e ise çok aşıktır, ona bağlıdır. Jamie karakteri ile Sam Heughan, En İyi Yardımcı Aktör ve En İyi Aktör ödüllerine sahip olmuştur.

Tobias Menzies/ Frank Randall ( rolünde ): Claire’in 20. Yüzyıldaki kocası olarak karşımıza çıkmaktadır. Frank bir tarih profesörüdür ve 2. Dünya savaşı boyunca MI-6 için görev almıştır. Genel olarak oldukça sıcak ve kibar bir insan olan Frank, yalnızca işine daldığı zamanlarda etrafındakilerden uzaklaşan bir adam.

Tobias Menzies/ Jonathan Randall (rolünde ): Frank Randall’a ikizi kadar benzeyen atalarından bir tanesi. İngiliz ordusunda acımasız bir asker. Lakabı ise ‘’Kara’’. Jamie’ye göre onun Kara ruhunun renginin bir temsili. Karakter, yine Tobias Menzies tarafından canlandırılıyor.

Duncan Lacroix/ Murtagh Fitzgibbons Fraser ( rolünde ): Murtagh Fraser, Jamie’nin büyükbabası. Oldukça sessiz bir karakter. Jamie’ye ve Claire’e çok sadık.

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Yabancı Dizi Merkezim
Distributed By Free Premium Themes. Powered byBlogger