SON YAZILAR

DİZİ KONUSU

DİZİ OYUNCULARI

DİZİ HABERLERİ

30 Ekim 2019 Çarşamba

The Witcher Dizi Konusu

THE WITCHER

İlki 1992 senesinde basılmış, Andrzej Sapkowski’nin dünyaca ünlü kitap serisinin (aynı zamanda bilgisayar oyunu da yapılmış) uyarlaması olarak izleyici ile buluşacak olan The Witcher, efsanevi bir ailenin destansı ve gizemli hikayesini konu ediniyor.

Netflix’in yapımları arasında yer alan bilim kurgu-fantastik türündeki bu dizinin başrollerinde ise Henry Cavill, Anya Chalotra ve Freya Allan gibi isimler bulunuyor. Bir Amerikan-Polonya yapımı olan dizinin yazar ve yönetmen koltuğunda ise Daredevil, The Defenders ve Power gibi filmleri ile tanınan Lauren Schmidt Hissrich oturuyor.

Mutasyona uğramış olan canavarları avlayarak yalnız bir hayat sürdüren Rivialı Geralt, insanların yaratıklardan bile daha çok tehlikeli, acımasız ve kötü olabileceği bir dünyada yaşamaya ve kendine bir yer edinmeye çalışmaktadır. Ayrıca yüzyılı aşkın bir süredir devam etmekte olan insanlar, cüceler ve elfler arasındaki barış da son bulmuş ve barış içinde bir arada yaşayan ırklar arasında yeni bir savaş meydana gelmiştir.

The Witcher ismiyle bütün kıtaya nam salmış acımasız suikastçı Geralt ise vaat edilmiş olan çocuğun doğmasını beklemektedir; çünkü bu çocuk, dünyanın bütün dengesini alt üst edecek, var olan tüm dengeleri kökünden değiştirecektir. Ancak kader Geralt’ın yolunu hiç beklenmedik biriyle kesiştirir; çok güçlü bir büyücü ve korkunç bir sırra sahip olan genç bir prenses ile. Bu üçlü, artık gün geçtikçe daha da fazla tehlikelerle dolu ve vahşi bir yer haline gelmeye başlayan kıtada birlikte yürüyeceklerdir.

The Witcher dizisini, Netflix üzerinden izlemek mümkün. Dizinin yayın hayatına ne zaman gireceği hakkında net bir bilgi yok ancak serinin ilk tanıtım fragmanı 19 Temmuz Cuma günü dijital platformlarda gösterime girdi. Ayrıca dizi ile ilgili birçok görsele ulaşabilmeniz de mümkün.

Daha fazla dizi konusu için yabancı dizi merkezim sitemizi takip etmeye devam edin.

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Yabancı Dizi Merkezim
Distributed By Free Premium Themes. Powered byBlogger