SON YAZILAR

DİZİ KONUSU

DİZİ OYUNCULARI

DİZİ HABERLERİ

3 Ocak 2020 Cuma

Oz İzle Konusu

Oz İzle Konusu

Oz dizisi şimdiye kadar izlediğimiz hapishane dizilerinin çok ötesinde muhteşem bir dizidir. Dizide bir hapishanede geçebilecek her türlü suç unsuru bulunmaktadır. Mahkumlar birbirlerine karşı üstünlük mücadelesi sergilemektedir. Dizi HBO kanalında 6 sezon yayınlanmıştır. Dizi yüksek korumları bir Amerika hapishanesinde geçmektedir. Oz izle konusu nedir? Hapishanedeki mahkumlar gruplaşmakta ve birbirlerine karşı üstünlük sağlamaktadır. Oz dizisinde hapishane yetkilisi ve eyalet yetkilisinin kişiler egolarını da izlemekteyiz.

Oz Dizisi İzle Altyazılı

Oz dizisinin başında her bölüm için tanıtım yapan engelli bir mahkum bulunmaktadır. Engelli mahkum ara ara dizide çıkıp bölümler ile ilgili yorumlar yapmaktadır. Bu yorumların ışığında seyirciler bölüm sonunu merakla beklemektedirler. Oz dizisi izle altyazılı. Dizi de güç savaşları çok ciddi bir şekilde gözler önüne serilmektedir. https://www.netflix.com/

Oz İzle Netflix

Dizinin farklı bir diğer özelliği ise 6 sezon boyunca her sezonun farklı yönetmenlerce çekilmiş olmasıdır. Dizi farklı yönetmenlerin bakış açıları ile çekilmiştir. Dizinin ilk sezonunda Kareem Said adlı Müslüman bir mahkumun hapishaneye gelmesi ve bundan sonra gelişen olaylar anlatılmaktadır. Oz dizisinin Netflix üzerinden izleyebilirsiniz. Diğer sezonlarda isyanların sona ermesi ve isyan sonrasında gelişen olaylar anlatılmaktadır. Oz izle Netflix.

Oz dizisi şimdiye kadar izlediğimiz hapishane dizilerinden oldukça farklıdır. Gerek konusu gerekse oyuncuları bakımından oldukça kaliteli bir yapımdır. Dizinin Imdb puanı yüksektir. Dizi hapishane de geçebilecek her türlü suç unsurunu barındırıyor. Dizide mahkumlar birbirine karşı üstünlük kurabilmek adına her türlü suçu işlemektedirler. Nazi, İtalyanlar, Latinler, İrlandalılar, Müslümanlar, Zenciler, Motor Çeteleri, Geyler arasında geçen güç savaşı anlatılmaktadır. Dizide hapishane müdürü ve eyalet yetkilisinin güç savaşları da konu edilmektedir. Oz dizisi izleyicileri içine alan farklı bir dizi olmayı başarmıştır. Diziyi netflix üzerinden izleyebilirsiniz.

Oz dizisinde bölüm tanıtımlarını yapan August Hill isimli engelli bir mahkum bulunmaktadır. August Hill bölüm boyunca ara ara karşımıza çıkar ve bölümde yaşanan olaylar ile ilgili yorumlar yapar. Bunun yanında bilgiler de vermektedir. Bu bilgiler ışığında izleyiciler dizinin sonunu merakla beklemektedir.

Oz Türkçe Alt Yazı

Dilerseniz Oz dizisini Türkçe alt yazılı olarak da izleyebilirsiniz. Dizinin pek çok farklı özelliği bulunmaktadır. Bunlardan biri de dizinin bölümlerini pek çok farklı yönetmen çekmiştir. Böylece dizi farklı yönetmenlerin bakış açısıyla çekilmiştir. Dizinin ilk sezonunda Müslümanların liderliğe soyunmalarını izlemekteyiz. Bunun sonucunda çıkan isyanlarda yer almaktadır. Daha sonraki sezonlarda isyanlar bastırılır ve gelişmeler yaşanır. Dizi ana karakterler ve yan karakterler arasında geçmektedir. Oz Türkçe alt yazı izle.

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Yabancı Dizi Merkezim
Distributed By Free Premium Themes. Powered byBlogger