SON YAZILAR

DİZİ KONUSU

DİZİ OYUNCULARI

DİZİ HABERLERİ

27 Ekim 2019 Pazar

Space Force Dizi Konusu

SPACE FORCE

The Office isimli dizide Michael Scott karakteri ile izleyenlerin hafızalarına kazınmış olan Steve Carell ve The Office’in yaratıcılarından biri olan Greg Daniels, Netflix’te yeni bir dizi yayınlamaya hazırlanıyorlar; Space Force. Dizinin başrol kadrosunda yer alacak olan Steve Carell, Greg Daniels ile birlikte Space Force’un hem yapımcılığını ve hem de yaratıcılığını üstlenecek.

Komedi türündeki dizinin konusu ABD’de yaşanan güncel bir olayın merkezinde bulunuyor. 18 Haziran 2018’de, Amerika Birleşik Devletleri Federal Hükümeti, Birleşik Devletler ordusunun 6. ana bölüğünün kurulmuş olduğunu bildirmiştir.

Bu bölüğün esas kurulma amacı ise, uyduları meydana gelebilecek saldırılardan korumak ve uzay ile ilgili olan bazı başka görevleri de yerine getirebilmek olarak tanıtılmıştı.

Ve Space Force da bu görevin izinden giderek, birlikte ne yapmaları gerektiğini anlamaya çalışan bir grup insanın etrafında şekillenecek. Donald Trump’ın Space Force ismi ile bir ordu kurma fikrinden esinlenerek meydana getirilmiş dizi, Bu birliğin kurulması ile ilgili gereken görevi üstlenmeleri için bir araya getirilen ekibin başına gelen eğlenceli maceraları odak noktası olarak alıyor.

Steve Carell ve John Malkovich’in başrolünde yer aldığı  Space Force’un 2020 yılında Netflix’te yayın hayatına girmesi ve sevenleri ile buluşması bekleniyor. Ancak yine de dizinin tam olarak hangi tarihte yayına gireceği hakkında net bilgi yok.

Space Force dizisinde; Steve Carell, 2024 yılına kadar Amerika Birleşik Devletleri Silahlı Kuvvetleri’nin yeni kurulan bir şubesine liderlik etmesi amacı ile görevlendirilmiş olan Mark R. Naird isimli karaktere hayat verecek. John Malkovich ise karşımıza; zeki, fazlasıyla kibirli ve uzay kuvvetlerinin büyük bir uluslararası savaş sahasına dönüşmesini engellemek için çalışan bir bilim danışmanı Dr. Adrian Mallory olarak çıkacak.

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Yabancı Dizi Merkezim
Distributed By Free Premium Themes. Powered byBlogger