SON YAZILAR

DİZİ KONUSU

DİZİ OYUNCULARI

DİZİ HABERLERİ

24 Ekim 2019 Perşembe

After Life Dizi Konusu

AFTER LIFE

Yerel bir gazetede baş editör olarak çalışan Tony, oldukça zeki ve yetenekli bir yazar. Bir gün, çok sevdiği eşini meme kanseri yüzünden kaybediyor. İçine düştüğü bu durum ise onu intihar düşüncesine kadar sürüklüyor.

Rutin bir hayata başlayan Tony, sabah uyanıyor, köpeğini besliyor ve onu yürüyüşe çıkarıyor, bir Alzheimer hastası olan babasını ve eşinin mezarını ziyarete gidiyor, işe gidiyor ardından evine dönüyor. Devamlı mutsuz ve depresif bir halde yaşayan Tony, kendisine yeni bir uğraş edinmeye karar veriyor; bundan sonra tam bir pislik olarak hayatına devam etme kararı alıyor. Artık her istediğini yapan, ağzına gelen her şeyi çekinmeden söyleyen bir adama dönüşüyor. Aslında karsının ölümünün hıncını bütün dünyadan, herkesten çıkarmaya başlıyor, sanki etrafında bulunan herkesi cezalandırıyor… Köpeği ve dünyadan bir haber olan babası dışında her şeye ve herkese karşı bir nefret beslemeye başlıyor.

Yaşamına tam da bu şekilde devam etmeye başlayan ve bunun bir süper güç olduğuna inanan Tony’nin hayatına, ilerleyen süreçte yeni insanlar dahil olmaya başlar ve ona tekrar aslında hayatın güzel ve yaşanabilir bir yer olduğunu gösterirler. Ricky Gervais, yaratmış olduğu bu dizi ile birlikte aslında, hayatı ve insanları sorgulamayı; hayattan ve insanlardan vazgeçmemenin ne kadar büyük etkileri olacağını izleyiciye göstermeye çalışıyor.

Ünlü bir İngiliz aktör, yazar ve komedyen olan Ricky Gervais, dizinin yapımcılığını, yazarlığını ve yönetmenliğini üstleniyor. Dizi, her bir bölümü yaklaşık yarım saatten oluşan 6 bölümlük bir seri ve bütün bölümleriyle birlikte 8 Mart’ta yayın hayatına giriş yaptı. Dizi başlarından itibaren, bir komedi dizisi olarak gösterilmiş olsa bile, aslında bir komedi-dram türü. Ve seri, izleyiciye verdiği trajedi ile ön plana çıkıyor.

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Yabancı Dizi Merkezim
Distributed By Free Premium Themes. Powered byBlogger