SON YAZILAR

DİZİ KONUSU

DİZİ OYUNCULARI

DİZİ HABERLERİ

21 Ekim 2019 Pazartesi

The Kominsky Method Dizi Oyuncuları



THE KOMINSKY METHOD DİZİ OYUNCULARI

16 Kasım 2018’de izleyici ile buluşan ve bir Netflix yapımı olan The Kominsky Method; yıllar önce aktör olarak kısa süren bir başarı yakalamasının ardından, şimdilerde saygın bir oyuncu koçu olarak kendi kurduğu stüdyoda eğitim veren Sandy Kominsky isimli bir adamı konu ediniyor.

Sandy Kominsky’ın etrafında şekillenen dizinin önemli bir karakteri daha var; Norman Newlander. Norman onun hem uzun süreli menajeri hem de en yakın dostu. Chuck Lorre tarafından yaratılmış olan dizide, Sandy Kominsky isimli oyuncu koçu olarak Michael Douglas’ı izlerken, onun en yakın arkadaşı ve aynı zamanda menajeri rolündeki Norman’a ise Alan Arkin hayat veriyor.

Başarılı dizinin oyuncu kadrosu ve canlandırdıkları karakterler ise şöyle;
Michael Douglas/ Sandy Kominsky: Eskiden kısa süreli de olsa başarıyı tatmış ancak artık çok istemesine rağmen iş bulamadığı için mesleğini icra edemeyen Sandy Kominsky rolünde Michael Douglas’ı izliyoruz. Şimdilerde saygı değer bir eğitmen; kurduğu bir stüdyoda oyuncu koçluğu yapıyor. 3 başarısız evlilik geçirmiş, bekar bir adam.

Alan Arkin/ Norman Newlander: Sandy’nin en yakın dostu, sırdaşı ve aynı zamanda uzun süreli menajeri olarak izleyici karşısına çıkan Norman Newlander karakterine Alan Arkin hayat veriyor. Karısı hastalığa yakalandıktan sonra artık menajerlik işleri ile eskisi kadar uğraşmıyor ve eşine daha çok zaman ayırmak istiyor.

Sarah Baker/ Mindy: Sandy’nin kızı Mindy rolünü ise, Big Little Lies, Modern Family, Young Sheldon gibi birçok diziden de hatırlayabileceğimiz Sarah Baker canlandırıyor. Mindy, stüdyoda babasına yardım ediyor, stüdyonun yürütülmesi işleri ile uğraşıyor.

Nancy Travis/ Lisa: Tıpkı Sandy gibi başarısız bir evlilik geçirdikten sonra eşinden boşanmış ve ardından oyunculuk dersleri alma kararı vermiş bir kadın. Sandy’nin öğrencilerinden bir tanesi.

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Yabancı Dizi Merkezim
Distributed By Free Premium Themes. Powered byBlogger