SON YAZILAR

DİZİ KONUSU

DİZİ OYUNCULARI

DİZİ HABERLERİ

18 Ekim 2019 Cuma

Türkiye'de En Çok İzlenen 10 Netflix Yapımı Dizi



TÜRKİYE’DE EN ÇOK İZLENEN 10 NETFLİX YAPIMI DİZİ

LA CASA DE PAPEL
Türkiye’de en çok izlenen yapımlar arasında zirveye oynayan dizi La Casa De Papel; zekice planlanmış bir soygunu temel almaktadır. Suç dünyasında tanınmış, birbirinden başarılı 8 kişi İspanya Kraliyet Darphanesi’ne girecek ve planladıkları soygunu uygulamaya başlayacaklardır.

HAKAN: MUHAFIZ
Netflix’in ilk Türk projesi olarak hayata geçen Hakan: Muhafız; İstanbul’da hayatını sürdüren ve süper güçlere sahip olan genç bir adamın hikayesini ekranlara taşımaktadır.

YOU
New York’ta bir kitapçının işletmecisi olan Joe isimli genç adam, dükkanına gelen müşterisi Beck’e ilk görüşte aşık olur. Joe’nun onun hayatına girebilmek ve onu elde edebilmek için yapamayacağı hiçbir şey yoktur.

NARCOS
En sevilen Netflix dizileri arasında yerini alan Narcos, uluslar arası bir uyuşturucu şebekesini ve bu şebekeyi çökertmek için çalışan DEA Ajanı Javier Pena’nın tam ortasında yer aldığı maceraları izleyici ile buluşturuyor.

STRANGER THINGS
Hawkins kasabasında, oldukça sıradan bir yaşam sürmekte olan küçük Will, bir gün aniden ortadan kaybolur. Dizi, Will’in arama çalışmaları ve devamında gelişen gizemli ve olağanüstü olaylar ile ilerlemektedir.

THE PUNISHER
Ailesinin bir mafya tarafından katledilmesinin ardından, Frank ne olursa olsun ailesini katleden suçluları teker teker yakalamaya başlar. Frank kısa süre içerisinde suç dünyasında Punisher ismi ile anılmaya başlayacaktır.

THE UMBRELLA ACADEMY
Reginald Hargreeves, hiç beklenmedik bir anda doğum yapan kadınların çocuklarından tam 7 tanesini evlat edinmiştir. Hargreeves bu çocukları eğitir ve zamanı geldiğinde dünyayı kurtarabilmek için Umbrella Academy isminde bir okul kurar.

THE HAUNTING OF HILL HOUSE
Shirley Jackson’ın aynı adlı romanından uyarlama olan dizi, 1992 yılında Tepedeki Ev olarak anılan köşke taşınırlar. İlerleyen süreçte bu evde bazı paranormal olaylara tanıklık edeceklerdir. Bir gece aile bu evde çok büyük bir trajedi yaşar ve ailenin babası Hugh çocuklarını alarak burayı terk eder.

BODYGUARD
İzleyiciyi aksiyona ve heyecana doyuran Bodyguard, İçişlerini Bakanı’nın koruması olarak görev yapan bir adamın etrafında şekillenmektedir.

HOUSE OF CARDS
Netflix’in en başarılı yapımları arasında yer alan dizi, Beyaz Saray içerisinde dönen liderlik savaşlarını, oynanan oyunları ve entrikaları ele almaktadır.



Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Yabancı Dizi Merkezim
Distributed By Free Premium Themes. Powered byBlogger