SON YAZILAR

DİZİ KONUSU

DİZİ OYUNCULARI

DİZİ HABERLERİ

15 Ekim 2019 Salı

The Morning Show Dizi Konusu

THE MORNING SHOW

Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Steve Carell gibi başarılı isimleri bir araya getiren ve bir Apple TV+  orijinal dizisi olarak yayın hayatı ile buluşmaya hazırlanan The Morning Show’un yaratıcısı, Friday Night Lights, Bates Motel gibi başarılı ve büyük bir hayran kitlesine sahip diziler ile adını duyurmuş olan Kerry Ehrin. Dizi, çevrimiçi yayın servisinin kendini son haliyle izleyici karşısına çıkaran ilk yapımı. Dizinin türü ise ne fantastik ne de bilim kurgu tarzında; The Morning Show tamamen ve doğrudan hayatın içinden, komedi ve dramı birbiriyle buluşturan bir yapım.

Seride Jennifer Aniston izleyici karşısına, artık yavaş yavaş zamanını doldurmaya başlamış olan bir haber spikeri olarak çıkmaya hazırlanıyor. Reese Witherspoon çeşitli bunalımlar ve kişisel problemler ile başa çıkmaya çalışan bir gazeteciye hayat verirken, Steve Carell ise taciz iddialarıyla suçlanmakta olan bir karakteri canlandırıyor.

Dizide bu üç ana karakterin de çalıştıkları işleri büyük bir tehlike altında. Yapım ise, sabah haberlerinin farklılıklar içerisinde kendini gösteren havasını merkezine koyuyor, kamera arkasında yaşanan ve insanların hiçbir şekilde şahit olmadığı çatışmalara odaklanıyor. Egoların nelere sebebiyet verebileceğini gösterecek olan seri, hırs, güç isteği ve savaşlarını izleyici ile buluşturacak.

İlk sezonu 10 bölümden oluşacak olan dizinin iki sezonu için yaklaşık olarak 300 milyon dolar harcandığını belirten iPhone üreticisi, Apple TV+ için dizi açılışlarını, hayatın tam merkezinde bulunan entrikayı, dramı, komediyi, güç savaşlarını harmanlayan bir yapım ile sektöre giriş yapmaya hazırlanıyor. Sabah programlarında çalışmakta olan sunucuların tuhaf ve entrika dolu hayatlarına tanık olacağımız yapımın, maalesef şu an için kesin bir çıkış tarihi belirtilmemiş durumda olsa da Kasım ayında yayın hayatına giriş yapması bekleniyor.

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Yabancı Dizi Merkezim
Distributed By Free Premium Themes. Powered byBlogger