SON YAZILAR

DİZİ KONUSU

DİZİ OYUNCULARI

DİZİ HABERLERİ

3 Aralık 2019 Salı

Glow Up İlk Bölüm Ne Zaman

Glow Up İlk Bölüm Ne Zaman

Önümüzdeki günlerde Netflix’ten harika bir yapım geliyor. Alışık olduğumuz gibi bu bir dizi veya film değil, bir yarışma programı. TV programının adı, Glow Up.  Tam adı ise, Glow Up: Britain’s Next Make-Up Star. Türkçe ismi ise “Parlamak: İngiltere'nin Sonraki Makyaj Yıldızı”. TV programının ilk sezonu şimdiden 8 bölüm olarak belirlenmiş. Birinci sezonunun isimleri belli olmaz iken konuları şimdiden belirlenmiş. Zaten TV programının başlama tarihinin de yaklaştığını söyleyebiliriz. Peki merakla beklenen TV programı olan Glow Up’ın ilk bölümü ne zaman?

Glow Up ilk bölüm ne zaman sorusundan önce biraz tanıtalım ve yarışmanın konusundan biraz bahsedelim. Televizyon sunucusu ve belgesel yapımcısı olan Stacey Dooley 10 adet makyaj yarışmacısına ev sahipliği yapacak. 10 kişi, Stacey Dooley tarafından ağırlanacak ve İngiltere’nin en iyi makyaj yapan bir sonraki kişi olmak için birbirleriyle yarışacaklar. Tabi dizinin çeşitli konuları mevcut. Örneğin kendilerine bir makyaj gösterilecek ve bu makyajın aynıları yapmaları istenecek. Veya bir ünlü resmi gösterilerek kendilerini veyahut konuklarını, makyaj ile bu ünlüye benzetecekler. Filmlerde kullanılan protez makyajları da bu yarışmada yarışmak için kullanacaklar. Tabi bunları kısa sürelerde gerçekleştirmeleri istenecek ve 8 bölümün sonunda bir şampiyon seçilecek.

Programın ilk bölümünün konu ise dünya çapında ünlü bir dergi olan Marie Claire dergisinin güzellik editörlüğü çekimleri için bir makyaj yapmak. Konuk jüri üyesi ise yine Marie Claire dergisinin güzellik ve stil yönetmeni olan Lisa Oxenham. Glow up ilk bölüm 6 Aralık 2019 tarihinde yayınlanacak.

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Yabancı Dizi Merkezim
Distributed By Free Premium Themes. Powered byBlogger