SON YAZILAR

DİZİ KONUSU

DİZİ OYUNCULARI

DİZİ HABERLERİ

30 Kasım 2019 Cumartesi

Bull Dizi Oyunculari

BULL DİZİ OYUNCULARI 

Michael Weatherly/ Dr. Jason Bull: Ekibin lideri. Mesleğinde çok başarılı bir psikolog. İnsanların aklından ne geçtiğini hareketlerinden, jest ve mimiklerinden rahatlıkla anlayabiliyor. Sahip olduğu bu kabiliyeti de mahkeme esnasında fazlasıyla işine yarıyor. Çünkü düşünceleri doğrultusunda yöntemlerine ve stratejilerine yön verebiliyor. Ayrıca oldukça zeki, kibirli ve hazır cevap bir adam. Dr. Jason Bull karakterine Michael Weatherly hayat veriyor.

Freddy Rodriguez/ Benny Colon: Ekipte yer alan bir avukat. Ayrıca Bull’un eski kayınbiraderi. İlk başlarda çok heyecanlı bir karakter gibi görünse de, bu heyecanını yenerek mahkemelerde başarılı sonuçlar elde etti. Benny Colon karakterine Freddy Rodriguez hayat veriyor.

Geneva Carr/ Marissa Morgan: Ekipteki davranış bilimleri uzmanımız. Ayna jüri seçimi konusunda başkişi. Ayrıca ekipte de en çok sözü geçenlerin başında geliyor. Mahkeme esnasında merkezde bulunanlardan. Ekrandan sürekli jüri üyelerini gözlemleyerek kimin üzerine oynanabileceği hakkında fikir öne sürüyor.

Jaime Lee Kirchner/ Danielle ‘’Danny’’ James: Danny şirketin dedektifi. Dava ile ilgili bir bilgiye ulaşılması gerekiyorsa, o iş Danny’de. Hemen devreye girerek, işi çözüyor. Danny rolünde Jaime Lee Kirchner yer alıyor.

Annabelle Attanasio/ Cable McCrory: Başarılı ekibimizin bilgisayar uzmanı Cable. Bilgisayar konusunda çok bilgili ve kabiliyetli bir genç kız. Annabelle Attanasio bilişim uzmanı Cable McCrory karakterine hayat veriyor.

Chris Jackson/ Chunk Palmer: Ekibin moda ve kuaför sorumlusu olarak Chunk Palmer çıkıyor karşımıza. Chunk müşterileri uygun kıyafet ve saç şekli ile mahkemeye hazırlamaktan sorumlu. Çünkü ekip, dış görünüşün de jüriyi etkilemekte çok önemli olduğunu düşünüyor. Sözünü hiçbir şekilde sakınmayan, dobra, eğlenceli bir karakter olarak ekipte kendini gösteriyor. İzleyenlere kendisini en çok sevdiren de zaten bu özellikleri. Chunk Palmer rolünde Chris Jackson’ı izliyoruz.

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Yabancı Dizi Merkezim
Distributed By Free Premium Themes. Powered byBlogger