SON YAZILAR

DİZİ KONUSU

DİZİ OYUNCULARI

DİZİ HABERLERİ

12 Kasım 2019 Salı

The Capture Dizi Konusu


THE CAPTURE DİZİ KONUSU

The Capture bir komplo gerilim dizisi. Yapım, 3 Eylül 2019 tarihinde yayın hayatı ile buluştu. Bölüm süreleri ise yaklaşık 55-60 dakika arasında değişiyor. 6 bölümlük dizinin yazarlığını, yapımcılığını ve yönetmenliğini ise Ben Chanan üstleniyor. Dizinin konusu ise şöyle; Shaun Emery, görevinden uzaklaştırılmış olan eski bir İngiliz askeridir. Uzaklaştırma almasının sebebi ise Afganistan’da meydana gelen bir cinayetten sorumlu tutulması. Ülkesinde bu cinayet yüzünden yargılanmaktadır ve hapis yatmıştır. 

Tam olarak anlaşılamamış video kanıtları ve başarılı bir insan hakları savunucusu olan avukat Hannah Roberts sayesinde özgürlüğüne tekrar kavuşmuş, beraat etmiştir

Kendine yeni bir sayfa açmak isteyen Shaun, kızı ile ilgili planlar yapmaktadır. Onu özgürlüğüne kavuşturan avukatı Hannah ile de aralarında romantik bir ilişki başlamıştırShaun, yeni hayatının çok güzel olacağı mutluluğuyla evine dönerken hiç beklenmedik bir olay olur. Avukatı aniden ortadan kaybolmuştur ve ortaya çıkan CCTV görüntüleri Shaun’ı suçlu göstermektedir. 

Shaun’ın olaylardan hiçbir haberi yoktur ve görüntülerdeki hiçbir olayı da hatırlamıyordur. Yaşanan bu olay üzerine tekrar özgürlüğü için savaşmak mecburiyetinde kalacaktır. Bildiği tek şey birinin ona komplo kurduğudur; ancak kim olduğu konusunda en ufak bir fikri yoktur. Bu canına mal olsa da adını temize çıkarmak için var gücüyle çalışacaktır fakat her şeyden önce avukatının başına ne geldiğini öğrenmesi gerekmektedir. 

Rachel CareyShaun’ı yakalamak için oluşturulmuş olan birimin başında dedektif olarak görev almıştır. Bu olaydan bir süre önce büyük bir davanın suçlularını yakalamış ve rütbesini yükseltmiş, mesleğinde başarılı bir kadındır. Başarıya aç ve hırslı bir karakterdir. Shaun’ın olayında ise bir takım şüpheli durumlar söz konusudur; bu durumlar Rachel’a içinde bulunduğu düzeni tam anlamıyla sorgulatacaktır.

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Yabancı Dizi Merkezim
Distributed By Free Premium Themes. Powered byBlogger