SON YAZILAR

DİZİ KONUSU

DİZİ OYUNCULARI

DİZİ HABERLERİ

15 Kasım 2019 Cuma

All American Dizi Konusu

ALL AMERICAN DİZİ KONUSU 

10 Ekim 2018 tarihinde yayın hayatı ile buluşan dizi All American, 16 bölümlük ilk sezonunu 20 Mart 2019’da tamamladı.

Dizi, sporu merkezine alan bir gençlik draması olarak izleyici karşısına çıkıyor. Bunun yanı sıra aile dramasını ve suç öğelerini de içerisinde barındırıyor. Dizinin yaratıcısı ise, April Blair. Dizinin senaryosu, 2017 yılında profesyonel olarak kariyeri son bulmuş olan Spencer Paysinger adında bir Amerikan Futbolu oyuncusunun gerçek hayatından esinlenilerek hazırlanmış.

Dizinin odak noktasında Spencer James isimli bir genç bulunuyor. Sosyo-ekonomik olarak gelişememiş ve suç oranının epey yüksek olduğu Crenshaw’da annesi ve erkek kardeşiyle birlikte hayatını sürdürüyor. Crenshaw Lisesi’nin Amerikan futbol takımında oynuyor ve takımın yıldız oyuncusu konumunda, geleceği de bu konuda fazlasıyla parlak.

Beverly Hills Lisesi’nde koçluk yapan Billy Baker ise, üst üste 2 başarısız geçen 2 sezonun ardından takımına şampiyonluğu tattırmak istiyor kariyeri için. Bu yüzden de Spencer’ı takıma almanın çok doğru bir adım olacağını düşünüyor ve Spencer’a Beverly Hills Lisesi’ne kayıt yaptırması teklifinde bulunuyor.

Kendisinin de çocukluğunu geçirdiği bu korkunç yerden çıkmanın ve çok daha iyi şartlarda çalışıp futbol oynamanın onun geleceği için önemli bir adım olacağını söyleyerek onu ikna etmeye çalışıyor. Annesine bu olayı anlattıktan sonra benzer bir tepki ile karşılaşan Spencer, Billy’nin teklifini kabul ediyor. Bu şekilde de Beverly Hills’te okuyacak fakir çocuğun hikayesi başlıyor.

Beverly Hills’te Koç Billy’nin evinde yaşamaya, yeni takımına alışmaya, Beverly hills’e bir şekilde uyum sağlamaya çalışmaya ve yeni arkadaşlar edinmeye başlıyor Spencer. Bu süreçte, geldiği ve şuan yaşadığı yer, olduğu ve olması gereken kişi arasında yaşadığı çatışmalar ve çıkmazlar onu fazlasıyla zorluyor.

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Yabancı Dizi Merkezim
Distributed By Free Premium Themes. Powered byBlogger