SON YAZILAR

DİZİ KONUSU

DİZİ OYUNCULARI

DİZİ HABERLERİ

18 Kasım 2019 Pazartesi

Titans Dizi Oyuncuları

TITANS DİZİ OYUNCULARI

Brenton Thwaites/ Dick Grayson/ Robin: Bir sirk gösterisinde esnasında kaybeden Dick Grayson, Bruce Wayne tarafından evlat edinilmiş ve büyütülmüştür. Batman olarak bilinen Bruce Wayne ile süper kahraman olarak bir süre hayatına devam etmiştir. Robin kimliğine büründüğü zaman Dick’in gözleri hiçbir şey görmez, öfke kontrolünü tamamen yitirir. Taktik zekası fazlasıyla yüksektir ve stratejik hamleler yapar. Dövüş sanatlarında çok iyidir. Rachel ile tanıştıktan sonra ona yardımcı olmaya karar verir ve bu esnada ekibin diğer üyeleri ile de tanışmış olur.

Teagan Croft/ Rachel Roth/ Raven: Küçüklüğünden bu tarafa, şeytani sayılabilecek bir takım özel güçlere sahiptir. Sahip olduğu güçlerin kontrolünü bir türlü sağlayamaması, hayatında birçok probleme neden olmuştur. Bir tehlike sırasında ortaya çıkan bu güçlerinden kendisi bile çok korkar. Peşindeki kötü adamlardan kaçtığı sırada tesadüfen yolu Dick ile kesişir ve ondan yardım ister.

Anna Diop/ Koriand’r/ Starfire: Araba kazası geçirdikten sonra komaya girer ve uyandığında hiçbir şey hatırlamıyordur. Kim olduğunu bile bilmeyen Starfire, yaşadığı bu olayın ardından özel bir takım güçlere sahip olduğunun farkına varır. Özel güçlerini kullanmak konusunda epey acemi de olsa, bir şekilde geçmişinin izini sürmeye çalışmaktadır.

Ryan Potter/ Gar Logan/ Beast Boy: Geçirmiş olduğu bir hastalıktan sonra, herkes onun öleceğini düşünmüş ancak o hayatta kalmayı başarmıştır. Uyandığında sahip olduğu güçleri fark eder. İlk olarak Rachel ile yolları buluşur ve diğer üyelerle de tanıştıktan sonra Titans grubuna dahi olur.
Joshua Orpin/ Conner Kent/ Superboy: Özel yeteneklerine Cadmus Laboratuarı’nda sahip olmuştur. Titans grubuna çok büyük iyilikleri olmuştur.

Alan Ritchson/ Hank Hall: Kötülerle mücadele ederken şahin şeklinde bir kostüm giymektedir. Etkileyici savaş yeteneklerine sahiptir. Dick’in Gotham’dan tanıdığı eski bir arkadaşıdır.
Minka Kelly/ Dawn Granger/ Dove: Ailesi ile sorunlu olan ilişkisi, bütün hayatını olumsuz bir şekilde etkilemektedir. Annesinin ölümünün onda yarattığı büyük travmayı atlatamamıştır. Yaşadığı bu olumsuzluk onu kötülerle mücadele etmeye yönlendirmiştir.

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Yabancı Dizi Merkezim
Distributed By Free Premium Themes. Powered byBlogger