SON YAZILAR

DİZİ KONUSU

DİZİ OYUNCULARI

DİZİ HABERLERİ

21 Kasım 2019 Perşembe

Mr Robot Oyuncu Kadrosu

MR. ROBOT OYUNCU KADROSU

Elliot çocukluk yaşlarından itibaren ailevi şiddete maruz kalmış olan ve genelde asosyal olan bir gençtir. Elliot bir siber güvenlik şirketinde tam zamanlı çalışmaktadır. Geceleri ise hacker olarak kendince adaleti sağlamaya çalışmaktadır. Bir sabah iş yerine gider ve çalıştığı şirketin bir siber saldırı ile karşı karşıya kaldığını görür. Bu olay onun hayatını değiştirir; çünkü konu ile ilgili araştırma yaparken saldırının bir grup hacker tarafından yapıldığını ve hacker’ların esas amacının aslında onu ekiplerine katmak olduğunu görür. Onu da siber saldırı ekiplerinin bir üyesi yapmak istemektedirler. Bu noktada ise Mr. Robot isimli karakterimiz devreye girer. Bu bilinmeyen siber saldırı ekibinin başındaki isim de odur. Elliot’ın sahip olduğu müthiş yetenekleri, onun ilgisini çekmiştir. Başında olduğu hacker grubu F_society, dünyadaki en büyük ekonomik güçlere sahip olan işletmeleri batırmaktır.

Başarılı dizinin oyuncu kadrosu ise şöyle;

- Rami Malek/ Elliot Alderson: Elliot, bir takım psikolojik sıkıntılar yaşayan bir gençtir. Bilişime karşı çok büyük bir yeteneği ve ilgisi vardır. Hayatını da bu yeteneği sayesinde kazanmaktadır.
- Christian Slater/ Mr. Robot: Dizide F_society isimli hacker grubunun lideridir. Aynı zamanda Elliot’ın babası olduğu konusunda da bir takım şüpheler vardır. Hedefi, dünyayı yöneten ve zarar veren büyük işletmeleri yok etmektir.
- Portia Doubleday/ Angela Moss: Moss, Elliot’ın çocukluk arkadaşıdır.
- Carly Chaikin/ Darlene: Dizide F_society grubunun bir üyesidir.
- Martin Wallström/ Tyrell Wellick: Tyrell karakteri e-Corp firmasının yöneticisidir, aynı zamanda Elliot’a yardım etmektedir. Aslında kim olduğu bilinmiyordur.
- Gloria Reuben/ Krista: Elliot’ın terapisti olarak karşımıza çıkmaktadır.
- Jeremy Holm/ Siyahlı Adam: Elliot’ın durmadan kendisini takip ettiğini düşündüğü biridir. Ancak terapistinin de etkisiyle onun bir sanrı olduğunu düşünmeye başlamıştır.

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Yabancı Dizi Merkezim
Distributed By Free Premium Themes. Powered byBlogger