SON YAZILAR

DİZİ KONUSU

DİZİ OYUNCULARI

DİZİ HABERLERİ

27 Kasım 2019 Çarşamba

The Purge Dizi Oyuncuları

THE PURGE DİZİ OYUNCULARI 


Colin Woodell/ Hannah Emily Anderson/ Rick Betancourt, Jenna Betancourt: Arınma Gecesi, 2014 yılında kurulmuş ve yönetimi ele geçirmiş olan New Founding Fathers Of America adında bir kuruluşun projesi olarak hayata geçirilmiş. Geceyi ve onun getirilerini destekleyen Albert Stanton da kuruluşun önde gelen isimlerinden bir tanesi. Dizinin merkezinde yer alarak karşımıza çıkan Betancourt çifti ise, kendi şirketleri açısından oldukça önemli olan bir antlaşmanın peşindeler. Antlaşma ise Stanton ile yapılacak. Betancourt çifti, Arınma Gecesi’nde evinde büyük bir parti düzenleyen Stanton’ın davetlileriler. Geceyi fikir olarak pek benimsemeyen ve bundan uzak duran Betancourt çifti, anlaşmada herhangi bir sorun çıkmaması adına davete katılıyorlar.

Gabriel Chavarria/ Jessica Garza/ Miguel Guerrero, Penelope Guerrero: Bir otobüs dolusu genç bir kız, yanlarında tarikat lideri olarak gördükleri bir kadınla, bazı belli noktalarda ‘’adak’’ olarak kurban edilmek üzere yola çıkıyorlar. Ancak bu kızlar zorla orada değiller, kendi rızalarıyla bu yola çıkıyorlar çünkü beyinleri yıkanmış. Penelope de işte bu kızlardan bir tanesi. Ancak gecenin başlaması ile inancı test aşamasından geçiyor ve Penelope gerçeklerle yüzleşiyor. Kendisini büyük bir karmaşanın göbeğinde buluyor. Ağabeyi Miguel Guerrero, Donanma’da görev yapıyor ve Arınma Gecesi’nde kasabaya geri dönüyor. Penelope’den aldığı bir mesajdan sonra onun ortalıklarda olmadığının farkına varıyor, onu aramaya başlıyor. Ve bu da sokaklara çıkarak büyük bir tehlikeye atılmak demek tabii ki.

Amanda Warren/ Jane Barbour: Jane, bir süre önce hak ettiğini düşündüğü bir terfiyi elde edememiş. Bu sebepten ötürü patronu ile arasında bir gerilim mevcut. Sakin geçmesini umdukları Arınma Gecesi’nde ise, Jane hayatında ilk defa işinden başka planlar yapıyor.

Reed Diamond/ Albert Stanton: New Founding Fathers Of America kuruluşunun önde gelen isimlerinden bir tanesi. Arınma Gecesi’nin büyük savunucularından. Vahşet yanlısı bir karakter.

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Yabancı Dizi Merkezim
Distributed By Free Premium Themes. Powered byBlogger