SON YAZILAR

DİZİ KONUSU

DİZİ OYUNCULARI

DİZİ HABERLERİ

9 Aralık 2019 Pazartesi

Lego Friends Kızlar Görevde Dizisi

Lego Firends Kızlar Görevde Dizisi

Lego Friends Kızlar Görevde dizisi yayınlandığı dönem itibarıyla son derece ses getiren bir çalışma. Orijinal ismi Lego Friends: Girls on a Mission. Netflix platformunda yayınlanan bir animasyon yapım bu. İzleyicilerinin çok beğendiği bu yapım ilk defa 2018 senesinde yayınlandı.

Lego Friends Kızlar Görevde dizisi hakkında daha detaylı bilgi vermeden önce Lego isminin dünyaca ünlü bir çocuk oyuncak markası olduğunu ifade etmek gerekiyor. Zaten Netflix platformunun tanıtımlarında da markanın logosuna yer verilmiş durumda.

Dizinin konusu ise şöyle: Heart Lake isimli kentte yaşayan 5 yakın kız arkadaş var. Bu kız arkadaşların isteği kentlerinde yaşanan sorunları çözmek ve kötüler ile baş etmek. Bu dizi için bir tür iyiler ile kötülerin savaşı tanımlamasını yapmak mümkün. Yaptıkları bu savaş sırasında kendilerinin güçlü ve zayıf yönlerini de görüyorlar ve bu onlar için başlı başına bir deneyim oluyor.

Dizinin orijinal dili İngilizce ve her bir bölümün toplam süre 11 dakika.

Kimlere Hitap Ediyor?

Lego Friends Kızlar Görevde dizisi çocuklara ve her dem çocuk kalanlara hitap eden bir dizi. Netflix bu dizi için 7 yaş ve üzeri diyor ve platformun çocuk dizileri kategorisinde yer alıyor. Şu ana kadar 26 bölümü yayınlanmış durumda ve her bir bölümde ana konuya bağlı kalarak farklı bir konu işleniyor.

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Yabancı Dizi Merkezim
Distributed By Free Premium Themes. Powered byBlogger