SON YAZILAR

DİZİ KONUSU

DİZİ OYUNCULARI

DİZİ HABERLERİ

28 Eylül 2019 Cumartesi

Yellowstone Oyuncu Kadrosu



Yellowstone Oyuncu Kadrosu


Prestijli ödül organizasyonu Oscar’da adaylık kazanmış senarist/ yapımcı Taylor Sheridan'ın arkasında olduğu Yellowstone dizisinin hikayesi Amerika Birleşik Devletleri sınırındaki en geniş çiftliği kontrol eden John Dutton liderliğindeki Dutton ailesinin yaşadıklarına ve verdiği mücadeleye odaklanıyor. Dutton ailesi Kızılderililere ayrılmış bölge, arazi ıslahı yapanlar ve ülkenin ilk ulusal parkı gibi unsurlarla devamlı olarak bir mücadele içindedir.

Paramount Network kanalının en çok izlenen dizilerinin başında gelen Yellowstone dizisinin oyuncu kadrosu bir yıldızlar geçidi niteliğinde. Oscar, BAFTA ve Altın Küre gibi televizyon dünyasının en saygın ödül organizasyonlarında ödüllendirilmiş tecrübeli aktör Kevin Costner dizinin ana karakteri John Dutton’a hayat vermektedir.

Dunton ailesinin altıncı nesil lideri konumundaki John Dutton, Amerika Birleşik Devletlerini’nin sınır boyundaki en büyük çiftliği Yellowstone Dutton Ranch’ın kontrolünü elinde tutmaktadır. Dutton bir yandan toprağını koruma ve savunma mücadelesi verirken bir yandan da kendi kişisel ve ailevi sorunlarının üstesinden gelmeye çalışmaktadır. Bu sorunlar arasında oğlunun yakın geçmişteki ölümü ve kendisine konulan kolon kanseri teşhisi bulunmaktadır.

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler ve karakterleri şöyle:

Luke Grimes (Kayce Dutton): John ve Evelyn'in oğullarından birisi olan Kayce Dutton, Amerikan donanmasında yıllarca görev yapmış eski bir deniz komandosudur. Amerikalı yerliler için ayrılmış özel bir bölgede karısı ve oğlu ile birlikte yaşamını sürdüren Kayce karakterinin genç halini dizide Rhys Alterman canlandırmaktadır.

Kelly Reilly (Beth Dutton): John ve Evelyn'in kızı olan Beth bir finansördür. İyi bir eğitim görmüş, oldukça zeki ve usta bir manipülatör olan Kelly bununla birlikte tutarsız bir kişiliğe sahip olup madde bağımlılığı sorunu ile uğraşmaktadır. Genç Beth'i tekrar eden bir rolle Kylie Rogers canlandırmaktadır.

Wes Bentley (Jamie Dutton): John ve Evelyn'in bir diğer oğlu olan Jamie avukat ve hevesli bir politikacı adayıdır. Kız kardeşi Beth ile sürekli bir sevgi ve nefret ilişkisi halinde olan Jamie babasına ve ailesine oldukça sadıktır.


Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Yabancı Dizi Merkezim
Distributed By Free Premium Themes. Powered byBlogger