SON YAZILAR

DİZİ KONUSU

DİZİ OYUNCULARI

DİZİ HABERLERİ

26 Eylül 2019 Perşembe

Insatiable Dizi incelemesi



Insatiable Dizi incelemesi


Dizi uzun tartışmaları ile gündeme gelmiş, yayınlanmaması için ABD’de imza kampanyası bile başlatılmıştı. Bayanları aşağılayıcı kesitler sunulduğu iddia edilen dizi sanılanın aksine oldukça geniş bir izleyici kitlesi oluşturdu.

Dizide 17 yaşındaki Patty Bladell adlı şişman bir genç kızın hikayesi anlatılıyor. Patty bir akşam evsiz ve kimsesiz bir adam ile kavgaya tutuşur ve bu kavga sonucunda Patty’nin çenesi kırılır. Hastanede kaldığı 3 ay boyuca sıvı gıdalarla beslenen Patty bu süre zarfında kilo vererek büyük bir değişime uğrar. Patty artık zayıf ve çekici bir bayan olmuştur. Yalnız Patty’nin başında bir bela vardır, kavga ettiği adam kendisine dava açmıştır ve ne annesinin ne de Patty’nin bu dava için avukat tutacak parası vardır. 

Bu aşamadan sonra bir avukat olan Bob Armstrong ile yolları kesişen Patty hem avukatına aşık olacak hem de yeni hayatına merhaba diyecektir. Bob, aynı zamanda güzellik kraliçesi koçluğu da yapmaktadır. Bu süreç aslında kendisini tekrar kanıtlamaya çalışan ve para kazanmak için yeni yöntemler arayan Bob için de iyi bir fırsat olacaktır. 

Bir güzellik kraliçesi koçu olan Bob, daha önceden çirkin ve şişman olan Patty’ yi güzellik yarışmasına hazırlayacak ve bu süreç oldukça renkli geçecektir. Daha önceden şişman olan birinin güzellik yarışmasına katılabilmesi çoğu insana imkansız gelse de Bob ve Patty bunu başaracaktır. Tabi ki Patty göründüğü kadar masum değildir. 

Bu süreçte Bob’a olan hayranlığı git gide takıntı hale gelecek ve durum daha da içinden çıkılmaz bir hal alacaktır. Çoğu zaman komedi olarak izleyici karşısına geçen dizi büyük tepki toplamasına rağmen oldukça beğeni ile izlenilmiştir. Kadınların isterlerse neler yapabileceğini anlatan bu dizi de oldukça ilginç sahneler de yer almaktadır.

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Yabancı Dizi Merkezim
Distributed By Free Premium Themes. Powered byBlogger