SON YAZILAR

DİZİ KONUSU

DİZİ OYUNCULARI

DİZİ HABERLERİ

24 Eylül 2019 Salı

Netlfixe Üye olmak, İlk Ay Ücretsiz Kullanım, Netflix Dizileri, Ücretlendirme




Netlfixe Üye olmak, İlk Ay Ücretsiz Kullanım, Netflix Dizileri, Ücretlendirme

Dünyaya açılma kararı aldıktan sonra Türkiye dahil 130 ülkeye giren Netflix, 1997 yılında kurulan Amerika kökenli bir şirkettir. Yayınladığı kaliteli dizilerle ve zengin dizi ve film portföyü ile milyonlarca kişinin takip ettiği Netflix için üyelik, ücretlendirme ve ücretsiz kullanım şartlarını sizin için derledik.

Netflix’ e Nasıl Üye Olunur?
Netflix’e üyelik için yapmanız gereken ilk şey sitenin ana sayfasında yer alan “30 gün ücretsiz izleyin” butonuna tıklamaktır. Bunun ardından size üye olabileceğiniz üç ayrı üyelik tipi sorulacaktır. Bu üyelik tiplerinden birisini seçerek “devam et” butonuna bastığınızda sizden e-posta adresiniz ve sizin belirleyeceğiniz bir şifre istenecek. Ardından ödeme yöntemlerinizi belirleyeceğiniz bir ekranla karşılaşacaksınız. Bu yöntemi belirlediğinizde ilk aydan sonra kartınızdan belirlediğiniz paketin kesintileri otomatik olarak gerçekleşecektir. Ve son aşama olarak kredi kartı bilgilerinizi girdikten sonra “üyeliği başlat” butonuna tıklayarak Netflix’in dizi ve film dünyasına giriş yapabilirsiniz.

İlk Ay Ücret Ödeyecek misiniz?
Netflix üyelik işlemlerini gerçekleştiren üyelerine ilk ay ücretsiz olarak hizmet sunmaktadır. Ücretsiz deneme süreciniz için Netflix.com adresi üzerinden yukarıda anlatmış olduğumuz kayıt aşamalarını gerçekleştirmeniz yeterlidir. Üstelik dilediğiniz zaman üyeliğinizi iptal ettirebilirsiniz. Sistemde herhangi bir zaman kotası ve iptal ücreti söz konusu değildir. Tekrar söylemek gerekirse, ücretsiz üyelik işlemlerinizi gerçekleştirirken ödeme yönteminizin belirlenmiş olması ilk ayı kesinlikle kapsamamaktadır. Ödemeleriniz eğer ilk ayın sonunda üyeliğinizi devam ettirmeyi isterseniz gerçekleşecektir.      
     
Diziler Neler?

Dünyaca ünlü ve milyonlarca kişinin nefesini tutarak izlediği birçok diziye Netflix.com’dan ulaşabilirsiniz. Bu dizilerden en popüler olanlarından bazıları şöyledir:

·       Stranger Things: IMDb’den 8,9 puan almayı aşaran dizi, 80’li yıllarda geçen bilim kurgu dalında bir yapımdır.
·       Narcos: Dünyaca ünlü bir uyuşturucu kaçakçısı olan Pablo Escobar’ın hikayesini anlatan Narcos IMDb’den 8.8 alan popüler ve başarılı dizilerin arasında yer almaktadır.

·       La Casa De Papel: Yeni sezonu merakla beklenen ve 8,6 IMDb puanlı dizi İspanya Kraliyet Darphanesinde gerçekleşen ilginç ve nefes kesici bir soygunu anlatıyor.     

Ücretlendirme Nasıl?
Aylık abonelik sistemi ile çalışan Netflix için ücretlendirme skalası üyelerin almak istedikleri paketlere göre değişiklik göstermektedir. Paket ücretleri şöyledir:
·       Basic Paket: 26,99 TL
·       Standart Üyelik: 33,99 TL
·       Premium Paket: 40,99 TL’dir.




Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Yabancı Dizi Merkezim
Distributed By Free Premium Themes. Powered byBlogger