SON YAZILAR

DİZİ KONUSU

DİZİ OYUNCULARI

DİZİ HABERLERİ

15 Aralık 2019 Pazar

Riverdale Yeni Bölüm Ne Zaman

Riverdale Yeni Bölüm Ne Zaman

Riverdale aşkın yoğun duygularla yaşandığı bir lise dizisi olarak kayıtlara geçmiştir. Eğer çok romantikseniz ve dizi, film klişelerini seviyorsanız kaçırmamanız gereken dizilerden. Birçoklarının beğenisini kazanan bu dizi Riverdale yeni bölüm ne zaman dedirtiyor.

Diziyi bu kadar ilgi çekici kılan detaylardan biri masallara yakın çalışmalar yapmalarıdır. Yani kullanılan efektler, oyuncu diyalogları vs. sanki bir masaldan fırlamış hissi veriyor. Bu kadar masalsılığın sebebi elbette ki konunun önemli ve sert olmasından kaynaklanıyor. Şehirde birinin canına kıyılması ve akabinde dizinin ana merkezi olan kasabadaki gizli kapaklı şeylerin ortaya çıkması gerilimi artıyor. Bu gerilimi azaltmanın yolu ise duygusal öğeleri yoğun kullanmak. Ayrıca konu ne kadar gerilim olursa olsun ana tema bir lise dizisi. Bu yüzden içinde gençliğe dair duyguların bulunması ve kullanılması dizinin gerçekçiliğini artırıyor.

Riverdale yeni bölüm ne zaman diyen herkes kesinlikle diğer sezonları da izlemelidir. Çünkü bağlantı doğru kurulmadığında yeni bölümün yayınlanması pek bir anlam ifade etmeyecektir. Her ne kadar kafa dağıtmak için izlense de Riverdale, bölümler ve sezonlar arası bağlantı da mevcut. Dizi genel olarak hızlı gelişen olaylar üstüne kurulu. Bundan dolayı durup düşünme, mantığı kurma konusunda iş izleyiciye kalıyor.

İzleyici diziye dahil edilerek izleyicinin sıkılmaması amaçlanıyor. Ayrıca ergenliğe dair açmazlar da dizide başarılı şekilde işleniyor. Bundan dolayı Riverdale yeni bölüm ne zaman sorusu sizi umutsuzluğa düşürmesin. Beğeneni ve izleyeni bol olan bir dizi.

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Yabancı Dizi Merkezim
Distributed By Free Premium Themes. Powered byBlogger