SON YAZILAR

DİZİ KONUSU

DİZİ OYUNCULARI

DİZİ HABERLERİ

24 Aralık 2019 Salı

The Prince Of Tennis Match Tennis Juniours Dizi Oyuncuları

The Prince Of Tennis Match Tennis Juniours Dizi Oyuncuları

Yine bir Netflix dizisi ile bir aradayız. The prince of tennis juniours Takeshi Konomi'nin manga adlı dizisinden uyarlanarak senaryosu yazılmıştır. İlham verici bir başarı öyküsünü anlatan bu diz Çin yapımıdır.  Henüz bir sezon yayınlansa da 2 sezon süren bu dizi izleyenlerin onayından geçmiştir.  Okul hayatını aynı zamanda tenis antrenmanlarını aile ve arkadaş çevresi ile ilgili sorunları üst üste gelen ve bunlarla bir başına kalan Pengin takımı ile hayatla olan mücadelesini ilham veren bu başarı öyküsünü hep beraber izlemeye devam edeceğiz. Netflixte ilk sezonun birinci bölümünün fragmanın yayılmasında sonra. dizi severlerin merak ettiği buz dizi oyuncularının listesini bu yazımızda bulundurduk. Siz de bu dizinin oyuncu kadrosunu merak ediyorsanız buna aşağıdan ulaşabilirsiniz.

The Prince Of Tennis Match Tennis Juniours Başrol Oyucuları:

> Peng Yuchang
> Wu Xudong
> Zhu Zhhiling
> Zhang Yi Jie
> Fan Lin Feng
> Xie Bin Bir
> Dang Li
> Li He
> Xu Key

Başrol oyuncuları yukarıdaki gibidir. Bunların yanı sıra ana karakterler gibi yardımcı karakterler ve oyuncularda oldukça başarılı kişilerdir. Gençlere başarı yolunda oldukça ilham veren bu diziyi izlemekten keyif alacağınızdan eminim.

Dizinin ilk bölümü hakkında detaylı bilgiyi daha önce paylaştığımız bu yazımızda bulabilirsiniz: The Prince Of Tennis Of Tennis Match Juniors İlk Bölüm

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Yabancı Dizi Merkezim
Distributed By Free Premium Themes. Powered byBlogger