SON YAZILAR

DİZİ KONUSU

DİZİ OYUNCULARI

DİZİ HABERLERİ

20 Eylül 2019 Cuma

The ABC Murders (2018)


THE ABC MURDERS(2018)

Hikaye tam olarak 1930’lu yıllarda geçiyor ve o zaman öldürdüğü insanlar yüzünden oldukça fazla bir şekilde ünlü olan seri katil A.B.C yüzünden artık bütün ülke tedirgin ve tek çare ise bu katilin yakalanması. Bu katil aslında her zaman arkasında bir ipucu bırakıyor bu ipucu ise ABC tren yolu rehberi ve sadece arkasında bıraktığı tek izde bu. Sadece bu iz olmasından dolayı katilin tek yakalanma yolu da bu, bundan dolayı onu yakalamak için Dedektif Poirot göreve geliyor ve sadece bu iz ile onu bulmaya çalışıyor. Ama bu o kadar kolay olmayacak çünkü onu alt etmek isteyen gizli bir düşman var ve dedektifi engellemek için her şeyi yapacak, ama eğer dedektif dikkatli düşünür ve karar verir ise her şeyin ne olduğunu çok net bir şekilde anlayacak.
Her zaman farklı bir olay ortasında kalan dedektif, başına gelebilecek bütün olaylardan dolayı tedirgin olmaya başlayacak ve bu onu daha fazla hataya düşürecek. Tek yöntem, dedektifin bir seri katil ve gizli düşmana göre daha fazla akıllı olması ama bu durum hiç de göründüğü kadar kolay bir durum değil çünkü her zaman karşısında Dünyanın o yıllara göre oldukça üstün bir akla sahip kişiler var olacak. Dedektif Poirot, işi her zaman oldukça zor olacak.
Her zaman sonunda bir iz bulduğunu zanneden Dedektif Poirot, bunun tamamen bir yanılma olduğunu her defasında anlayacak ve her zaman kendisini engellemeye çalışan bir üçüncü kişinin de olduğunu fark edecek. Ama ortaya dökülecek olan bütün sırlar ve olaylar durumları her zaman başka yöne doğru sürükleyecek, her şey tekrar en başa dönecek.

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Yabancı Dizi Merkezim
Distributed By Free Premium Themes. Powered byBlogger