SON YAZILAR

DİZİ KONUSU

DİZİ OYUNCULARI

DİZİ HABERLERİ

18 Eylül 2019 Çarşamba

Jack Ryan Dizi İncelemesi (2018)



Jack Ryan dizisi sizlere günümüz zamanında oldukça muhteşem bir hikayeye sürüklüyor, CIA Analisti olan Jack Ryan, ilk kez eğitimden sonra saha görevine gönderiliyor ve her şey tam da burada başlıyor çünkü ilk kez göreve çıkan Analist hiç olmadığı kadar büyük ve önemli bir şey fark edecektir.

Jack Ryan, tam olarak sahada iken teröristlerin birbiriyle oldukça hızlı ve güçlü bir şekilde haberleşmesini sağlayan ve o zamana kadar eşi benzeri olmayan bir bağlantı yöntemi fark ediyor ve durum artık tamamen değişiyor. Bu bağlantı yolunun fark edildiği ve bunu bir CIA Analisti tarafından yapıldığını anlayan teröristler artık en büyük hedef olarak Jack Ryan, görüyor ve onu öldürmek için her şeyi yapıyorlar.

Artık teröristlerin bağlantıyı fark ettiklerini anlayan ve bunu bilen tek kişiyi yani Jack Ryan, ortadan kaldırmak için her yolu deniyorlar ve bu durum oldukça tehlikeli bir hal alıyor. Aslında CIA grupları arasında teröristlere yardım edenlerinde bulunduğu bir kişi Jack Ryan, konusunda da onlara yardımcı olacak ve bağlantılarının ortaya çıkmasını engelleyecek ama bu durum tabi ki de kolay değil.

Gayet Akıllı olan Jack Ryan, aralarında böyle birinin bulunduğunu fark edecek ve onlara karşı önlem alarak kendini korumaya çalışacak. Bütün uykusu ve hayatı mahvolan Jack Ryan, artık tek görevi kendisini koruması ve teröristlerin bağlantı yolunu yok etmek.

CIA Analisti olarak özel eğitimlerden geçen ve oldukça iyi bir şekilde yetiştirilen Jack Ryan, bu sahadaki görevini en iyi şekilde yapabilmek için bütün var gücüyle hayatta kalmaya devam edecek ve herkese ne kadar güçlü ve mükemmel biri olduğunu gösterecek. Her zaman bir numara Analist Jack Ryan.


Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Yabancı Dizi Merkezim
Distributed By Free Premium Themes. Powered byBlogger