SON YAZILAR

DİZİ KONUSU

DİZİ OYUNCULARI

DİZİ HABERLERİ

12 Eylül 2019 Perşembe

2019’un En Çok İzlenen 10 Netflix Dizisi



Netflix geçtiğimiz yıllar gibi bu yılda binlerce seyirciyi muhteşem yapımlarla ekrana kilitlemeyi başardı. İşte 2019’un en çok izlenen Netflix dizileri.

1- Mindhuter: Gerçek bir hikayeye sahip olan dizi FBI davranış bilimleri departmanının kuruluşunu konu alıyor. İnsanların neden suç işlediğini, suçu işleme sebeplerini araştıran dizi sosyoloji ve psikoloji konularını farklı bakış açılarıyla ekrana sunuyor. Dizide yer verilen suçlar ve suçlular gerçek hayattan alınmış, bu da Mindhunter’in etkileyiciliğini arttırıyor.

2- Stranger Things: Küçük bir kasabada yaşayan dört yakın arkadaştan birinin kaybolmasıyla olaylar başlıyor.kayım çocuğu bulmaya çalışan üç arkadaş tuhaf olaylarla karşılaşıyor. Dizinin türü gerilim ve gençliktir.

3- Russian Doll: Başrolün her gün ölüp otuz altıncı yaş gününde sıkışıp kalması dizinin ilginç konusudur. Aynı günü yaşamak zorunda kalan karakterimiz Nadia’nın eğlenceli ve ezber bozan hikayesi Russian Doll. Tür olarak drama, komedi ikilisidir.

4- Sex Education: Cinsellik uzmanı bir kadının özgüven sorunu yaşayan oğlu Otis, Meave ile tanışır. Meave, Otis’i cinsel tavsiyeler veren bir klinik açması için ikna etmeye çalışır. Türü geçlik, komedi, cinsellik ve drama.

5- The Umbrella Academy: Aynı adı taşıdığı çizgi romandan uyarlanmış bir dizidir. Bambaşka yeteneklere sahip kardeşler babalarının ölmesi üzerine bir araya gelirler. Alışılmışın dışında bir süper kahraman dizisi izlenmeye değer. Tür çizgi roman uyarlaması, aksiyon ve macera.

6- Ozark: Ekonomi uzmanı bir babanın kara para aklama hikayesi ve bu hikaye sonucunda ailesiyle oluşan sorunları yer alıyor. Tür gerilim, suç ve dram.

7- Peaky Blinders: Dizi konusu bakımından izleyiciyi yıllar öncesine götürüyor. İkinci dünya savaşının yeni sona erdiği dönemlerde İngiltere’de ki Shelby çetesini anlatıyor.

8- Hous Of Cards: Amerika’da ki başkanlık yarışı ve bu süreçte gelişen olayları dikkat çeken yönleriyle izleyiciye sunuluyor. Dizini tür bakımından politik, bu türü sevenler için oldukça ideal. 

9- Love Death + Robots: Animasyon tutkunları için biçilmiş kaftan olan dizi beş ila on beş dakikalık kısa bölümlerden oluşuyor ve her bölümü farklı bir konudan oluşuyor. Gerilim, korku, aksiyon ve macera dizinin türleri.

10-You: Bir kitaptan uyarlanan dizi Joe’nin Beck’e olan takıntılı aşkını anlatmaktadır. Joe kitapçıda tanıştığı Beck’i elde etmeye çalışır ve işler çığırından çıkar.

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Yabancı Dizi Merkezim
Distributed By Free Premium Themes. Powered byBlogger